top of page
Поиск
  • booksforthesoul

Після (мабуть суто для дівчат, або для романтичних натур)

Ця історія про поганого хлопчиська та примірну дівчинку. Події романа розгортаються в коледжі, коли у підлітків панує пік емоцій, кров кипить, а нерви батьків напружуються.)) Пристрасть, кохання, сварки, теплі примирення, ненависть та жага повернутися все це зібрано в одній книзі. Хочу попередити, що сюжет можливо передбачуваний, але ми ж дівчатка так любимо брутальних, красивих смільчаків які з кожним разом ще більше підкорюють наші серця. Так от і ця оповідь не відрізняються від будення. Головна героїня по вуха закохується в хлопця на якого точно не варто було звертати свою увагу і згодом як можна було здогадатися жалкує про це. Але чи буде щасливий кінець у цієї парочки?

PS.Не можу дати відповідь на це питання, тому запрошую вас до прочитання, і з нетерпінням буду чекати коментарі під цим постом. До речі є ще фільм відзнятий по цій книзі який також мені сподобався, якщо буде вільний час раджу переглянути.

4 просмотра0 комментариев

Недавние посты

Смотреть все

Знайомство

Привіт! Рада бачити на своєму сайті, мене звати Анастасія. Хочу вірити в те, що ти так як і я полюбляєш читати книги та поринати в нові історії. Хо попередити, у мене не має якогось певного відбору кн

Пост: Blog2_Post
bottom of page